Na jaren bij diverse werkgevers, o.a. bouw- en grote afbouwbedrijven, werkervaring op te hebben gedaan op het gebied van calculeren, offertes maken, in- en verkopen, hebben wij 15 jaar geleden besloten het zelf eens te gaan doen.
Deze keuze leidde ons naar het opzetten van Comperto BV een totaal afbouw bedrijf met als basis Metal Stud wanden- en plafonds.
Wij hebben met plezier in heel Nederland vele mooie, grote en kleine projecten mogen realiseren in samenwerking met architecten, projectontwikkelaars en bouwbedrijven.
We hebben veel transformaties, nieuw- en verbouw projecten gedaan.
Omdat wij, behalve het bouwen, alles zelf deden bijvoorbeeld het opnemen van het project, de calculatie, de offerte, de inkopen, het plannen van het transport, het begeleiden van de bouw tot en met de oplevering, betekende dat altijd een kort lijntje en een fijne samenwerking met onze opdrachtgevers.

Eind 2020 hebben wij besloten om ons te focussen op onze grootste kracht, het uittrekken van de hoeveelheden en begroten van Metal Stud wanden- en plafonds.
Zo is SEC Calculaties ontstaan als calculatiebedrijf. Hiermee ondersteunen wij droge afbouwbedrijven met het theoretische gedeelte van de werkzaamheden.


Bijvoorbeeld:

  • Het bepalen van de hoeveelheden op basis van bestek en tekeningen en het zodanig aanleveren dat deze eenvoudig in uw eigen systeem te verwerken zijn

  • Het aangeven van mogelijke alternatieven op basis van bovenstaande gegevens

  • Adviezen ondersteunt door de fabrikanten

  • Maken van offertes op basis van uw inkoopgegevens of ook de inkoop voor u verzorgen

Binnen het theoretische gedeelte denken wij mee met onze klanten over een geschikte aanpak van het project, met kwalitatief goede materialen en de voordeligste manier van bouwen.
Wat er maar nodig is om de klant te ontzorgen op het gebied van offertes realiseren.